Interessen for hund startet tidlig i barneårene med pass av familie og venners hunder,  og turer med nabolagetshunder der jeg vokste opp.

 
Mamma ga til slutt etter for mas og blandingshunden Joyce flyttet inn hos mamma og meg på Tanum i 1995. Joyce var en perfekt kosehund inne, ute på tur og da spesielt løs var hun på jobb, jakt! Joyce var blanding av Engelsk Setter og trolig Springer Spaniel og ble aldri en lydig hund. Vi fikk gått noen hundekurs og hun var tålmodig med på det meste av både hopping, trening og turer.  Så lenge hun ikke så fugl, da eksisterte jeg ikke.
 
Da jeg flyttet hjemmefra i 2003 ønsket jeg derfor en hunderase som egnet seg mer for hundetrening og samarbeid. Pappa og jeg dro for å se på en rottweiler tispe som skulle omplasseres fra oppdretter. 'Tara' Copydog's Bold And Beautiful flyttet inn hos meg hun var med både i stallen, på turer og kurs. Hun hadde hatt en litt tøff oppvekst, og ble aldri en stødig hund i miljø. Hun elsket de fleste folk, mat og var mild og snill med hunder og andre dyr.
 
Interessen for hundetrening blomstret og jeg begynnte å søke etter hund nummer to. Fordi jeg da bodde i en liten hybel falt valget på Mellompuddel. 
Jeg kom over en annonse fra Kennel Micane som søkte etter forvert til en mellompuddelvalp. Lite viste jeg hvor mye den store hunden i liten kropp kom til å bety for meg, og ikke minst andre.
 
For det var her puddelgalskapen startet.
'Tigra' Micane's Eye O' The Tiger flyttet inn til Tara og meg desember 2004. Vi gikk valpekurs med en gang og så rett inn på konkurranselydighetsgruppen til Oslo Hundeskole. Vi konkurrerte i lydighet og agility.
Jeg var med kennel Micane på valpeshow og noen utstillinger måtte jeg til og med handle Tigra selv, jeg følte meg malplassert i ringen med proffene.
 
Jeg husker enda ordene fra dommeren på Norsk Vinnerutstilling på Hamar "This is not a circus" . Tigra tilbø triks og lyldighetsøvelser til en smånervøs handler. Den gang drit flaut. Tenker jeg tilbake på det nå smiler jeg godt. Tgra prøvde jo bare å muntre meg opp. Hun skjønte ikke hvorfor muttern var passiv og rar.
 
 
Jeg kjøpte etterhvert en Rottweiler til, Ask Marcus. Han var avlet for trening og var en supernøye sporhund samt at vi fikk noen starter i klasse 1 lydighet. 
Tara fikk etterhvert slippe mer smerter (albueartroser) og fikk sovne inn på veterinærkontoret- en tøff avgjørelse som ung voksen. 
Marcus ble og omplassert grunnet albueartroser og levde lykkelig som stallhund i Nittedal til han ble 11 år.
 
Våren 2009 flyttet det inn en ny Mellompuddel til meg, en virvelvind. 'Lykke' Bazaar's Name Of The Game lærte meg enda mer om hundetrening, tålmodighet og evnen å by på seg selv. Lykke hadde enormt mye jaktinstinkt. Alt fra sykler, løvblader som blåste i vinden til elg. Hun ble etterhvert en veldig artig hund å trene med. Jeg tror aldri jeg har ledd så mye av en hund noen gang.
 
Lykke ble mor til 2 kull og fra første kull beholdt jeg 'Pernille' Madam Gautier's Pernille Langstrømpe. 
Lykke var ofte med mamma i helger og ferier og i 2015 flyttet hun inn hos mamma permanent.
 
Jeg har vært heldig og få kjøpt inn både tisper og hanner fra oppdrettere i utlandet. Og noen har gått videre i avl, andre valgt vekk grunnet helse eller mentalitet.
 
Nå er jeg mamma til Jonathan, vi bor i landlige Nittedal. Her har vi skogen som nærmeste nabo samt en stor naturtomt hvor både to og firbeinte koser oss sammen.
 
Hundene våre bor inne sammen med oss, og er med på stort sett alle aktiviteter.
 
Jeg setter av og til valper ut på fór eller deleie for å beholde linjene. Voksne hunder hvis de ikke passer inn i flokken.
 
Jeg ønsker ikke for mange hunder boende hjemme, da alle skal få sitt både av turer, egentrening, stell og kos. 
 
Jeg stiller hundene mine på utstilling samt trener hverdagslydighet, triks, agility og spor.